Liczba postów: 12
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
12-04-2020, 22:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2020, 22:25 przez MeFe*.)
Witam, pragnę poinformować, iż rusza Grudniowa Rekrutacja do Police Academy. Rekrutacja zostanie zamknięta gdy wpłynie odpowiednia ilość podań.
Nick:
Minuty na serwerze:
Coś o sobie (minimum 4 rozwinięte zdania):
Dlaczego ty? (Minimum 2 rozwinięte zdania):
Posiadasz sprawny mikrofon?:
Posiadasz komunikator discord?:
Rozwiń skrót SAPD:
Czy potrafisz przyporządkować się wyższej randze?
Coś od siebie:
Podania piszecie w tym temacie!
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
12-15-2020, 16:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-15-2020, 16:59 przez dragon341.)
Nick: dragon341
SID: 5253
Minuty na serwerze: 6000
Coś o sobie (minimum 4 rozwinięte zdania): [font=BlinkMacSystemFont, apple-system, "Segoe UI", Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif][b]Witam, mam na imię Filip. Mieszkam w województwie mazowieckim. Moje zainteresowania to elektronika . Uczęszczam do I klasy technikum o profilu elektrycznym. Jestem graczem jak i człowiekiem o bardzo wysokiej kulturze osobistej. Z chęcią pomagam nowym graczom na serwerze jeśli chodzi o podwiezienie czy doradzenie jaka praca jest najlepsza. Oraz daje im jakies auta na początek [/b][/font]
Dlaczego ty? (Minimum 2 rozwinięte zdania): byłem policjantem na 4life jednak skończyłem tam grę. Spędzam też dużo czasu na serwerze.
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Posiadasz komunikator discord?: Tak
Rozwiń skrót SAPD: San Andreas Police Departament
Czy potrafisz przyporządkować się wyższej randze? TAK
Coś od siebie: liczę że się dostanę ponieważ gram od oficjalnego startu serwera i znam go
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nick: Skallorek
SID: Na pw podam
Minuty na serwerze: Dokładnie nie pamiętam, chyba z 2k
Coś o sobie (minimum 4 rozwinięte zdania): Nazywam się Stanisław, mieszkam w małej wsi w województwie Lubuskim. Mam szesnasto letnią siostrę, lubię grać w koszykówkę i w gry komputerowe takie jak Fivem, Mta, CS Go i valorant. Chciałbym w przyszłości pójść do Młodzieżowej Straży pożarnej, generalnie sporo interesuje się strażą pożarną ale za równo byłem nie raz w SAPD i wiem jak się zachować w owych sytuacjach.
Dlaczego ty? (Minimum 2 rozwinięte zdania): Gdyż byłem nie raz policjantem na nie jednym serwerze, również byłem liderem SAPD wydziału Prewencyjnego. Nie mam problemów z ortografią, jestem też kulturalny aż nie wejdę na poziom irytacji.
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Posiadasz komunikator discord?: Tak
Rozwiń skrót SAPD: San Andreas Police Department
Czy potrafisz przyporządkować się wyższej randze? Owszem, potrafie.
Coś od siebie: Pozdro
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Nick: solikkrzeslo
SID: 36925
Minuty na serwerze: 4362
Coś o sobie (minimum 4 rozwinięte zdania): Mam na imię Bartosz i mam 14 lat.Interesuję się piłką nożną. Pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego. Przez jakiś czas należałem do jednego z klubów ekstraklasy młodzieżowej.W wolnym czasie gram na komputerze
Dlaczego ty? (Minimum 2 rozwinięte zdania): Myślę, że nadawałbym się tutaj.Na innym serwerze byłem jako SAPD i mam jakieś doświadczenie. Chce zwalczać przestępstwa na serwerze
Posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Posiadasz komunikator discord?: tak
Rozwiń skrót SAPD: San Andreas Police Department
Czy potrafisz przyporządkować się wyższej randze? tak
Coś od siebie:Liczę na to, że się dostanę i życzę powodzenia innym.